Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

"Kaj dogaja v PGD Zdenska vas?"

Poletne počitnice so za nami. Skoraj ga ni junaka, ki si ne bi našel primernega kraja za oddih. Nekateri smo uživali na morju, drugi v hribih, nekateri pa kar doma. Vsi pa smo si nabrali moči za nove izzive in s tem tudi gasilske aktivnosti.

V nedeljo smo imeli v GZ Dobrepolje nenapovedano gasilsko vajo pri OŠ Dobrepolje. Vaja je bila zasnovana tako, da se je ogenj širil iz pritličja v vrhnje prostore, iz teh pa je bilo potrebno evakuirati vse osebe, ki so bile v času požara v zgradbi.
 
To soboto se zopet začne preizkušanje radijskih zvez. Po preizkusu bomo opravili pregled opreme in jo označili s prepoznavnimi znaki našega društva.
 
Že tretje leto zapored pa v tem mesecu načrtujemo tudi gasilski dan, ki ga naši mladi gasilci in gasilke že komaj čakajo. Izpeljali ga bomo v soboto 18.9.2010 s pričetkom ob 13.30 uri, pri gasilskem domu. Gasiliski dan bo v vsakem vremenu.
 
Začeli bomo tudi z vajami za občinsko gasilsko tekmovanje, ki bo v začetku oktobra v Grosupljem. Ker bo tudi letos veliko ekip, se bo potrebno uskladiti s termini vaj.
 
To so nekatere večje zadeve, ki se bodo odvijale v društvu tekom tega meseca, seveda pa bo še veliko drugih aktivnosti.
 
V PGD Zdenska vas pa tudi med poletnimi počitnicami nismo ravno pozabili na gasilstvo. Tako smo se člani A v juliju udeležili tekmovanja v Ponovi vasi, kjer smo v močni konkurenci dosegli odlično peto mesto. Vmes smo se družili na raznih gasilskih vajah, še najraje pa na gasilskih paradah, za katere imamo vsi enako mnenje: "Škoda, da letos ni nobene več!".
 
dscf0236
 
dscf0253
 
dscf0394

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 24. 01. 2020 09:20

DOBJE

SPINTehnična in druga pomoč 24. 01. 2020 09:10

IZOLA

SPINTehnična in druga pomoč 23. 01. 2020 22:17

Ob 22.21 je na Britofu, občina Kranj, v stanovanju puščala voda. Gasilci GARS Kranj so vodo zaprli in razlito vodo posesali iz prostora.

Klic v sili

Vremenska napoved