Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD ZDENSKA VAS PRIHODNJE LETO ZOPET NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU

Regijsko tekmovanje v Kočevju 2017V soboto, 23. 9. 2017 je v Kočevju potekalo regijsko gasilsko tekmovanje. Naše društvo je sodelovalo z ekipo pionirjev, mladink in mladincev ter članicami A.

Preberi več

Uspešno občinsko gasilsko tekmovanje v Grosupljem

Občinsko gasilsko tekmovanje Grosuplje 2017Pri gasilskem centru v Grosupljem je v soboto, 9. 9. 2017, potekalo občinsko gasilsko tekmovanje, kjer so se ekipe borile za nastop na regijskem tekmovanju, kamor so se uvrstile tri najboljše ekipe v posamezni kategoriji.

Preberi več

Regijski kviz 2017

logopgd80x120 V soboto, 18. 3. 2017, se je skupina mladincev prostovolnega gasilskega društva Zdenska vas udeležila regijskega tekmovanja iz kviza. Ta je potekal v Dolenji vasi, GZ Ribnica. Tekmovanja se je udeležilo 14 ekip mladincev. Ekipa mladincev našega društva je dosegla odlično peto mesto. Slednjim za dosežen rezultat čestitamo.

Občinski kviz 2017

Občinski kviz 2017V soboto, 4. 3. 2017, smo se z mladino udeležili občinkega gasilskega kviza, ki je potekal tako kot vsako leto v OŠ Videm - Dobrepolje.

Preberi več

Državno mladinsko gasilsko tekmovanje Koper 2016

Državno mladinsko gasilsko tekmovanje KoperTekmovalna enota mladink PGD Zdenska vas si je v lanskem letu na občinskem in regijskem tekmovanju izborila nastop na državnem mladinskem gasilskem tekmovanju. Najboljše mladinske tekmovalne enote so se letos zbrale v Kopru, in sicer v nedeljo, 12. 6. 2016.

Preberi več

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved