Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

VSE NAJBOLJŠE PGD-ZDENSKAVAS.SI!!

torta1Se še spominjate, kako smo lani začudeno pogledovali na vrata gasilskega doma? Kako smo se vsi spraševali: »Kaj spet pripravljajo Zdenski gasilci?«. Seveda marsikomu ni bilo prav nič jasno, kaj se dogaja, ko so se na vratih gasilskega doma odštevale številke, zraven pa je bil vsak dan kakšen nov namig.

Na današnji dan pred enim letom se je odštevanje in polaganje namigov končalo, na vratih pa je zasijal napis www.pgd-zdenskavas.si. Vsem je bilo hitro jasno, da je spletna stran PGD Zdenska vas ugledala luč sveta. Tako smo pred številnim občinstvom slovesno odprli našo novo pridobitev. Z ogromnim navdušenjem smo zakorakali v prvo leto oddajanja na spletu. V tem obdobju se nam je zgodilo veliko lepih in zanimivih reči. Veliko smo se učili, dodajali nove možnosti, leto pa je hitro in uspešno minilo. Seveda pa se s tem nismo zadovoljili, zato smo si že začrtali smernice, da bomo v drugem letu še boljši in močnejši. Spremljajte nas še naprej.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved