Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

VSE NAJBOLJŠE PGD-ZDENSKAVAS.SI!!

torta1Se še spominjate, kako smo lani začudeno pogledovali na vrata gasilskega doma? Kako smo se vsi spraševali: »Kaj spet pripravljajo Zdenski gasilci?«. Seveda marsikomu ni bilo prav nič jasno, kaj se dogaja, ko so se na vratih gasilskega doma odštevale številke, zraven pa je bil vsak dan kakšen nov namig.

Na današnji dan pred enim letom se je odštevanje in polaganje namigov končalo, na vratih pa je zasijal napis www.pgd-zdenskavas.si. Vsem je bilo hitro jasno, da je spletna stran PGD Zdenska vas ugledala luč sveta. Tako smo pred številnim občinstvom slovesno odprli našo novo pridobitev. Z ogromnim navdušenjem smo zakorakali v prvo leto oddajanja na spletu. V tem obdobju se nam je zgodilo veliko lepih in zanimivih reči. Veliko smo se učili, dodajali nove možnosti, leto pa je hitro in uspešno minilo. Seveda pa se s tem nismo zadovoljili, zato smo si že začrtali smernice, da bomo v drugem letu še boljši in močnejši. Spremljajte nas še naprej.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 19. 01. 2020 20:20

KOPER

SPINTehnična in druga pomoč 19. 01. 2020 22:11

CELJE

SPINTehnična in druga pomoč 19. 01. 2020 21:25

Ob 21.24 je v Zgoši, občina Radovljica, nenadno obolela starejša oseba. Aktivirani so bili prvi posredovalci PGD Begunje, ki so oboleli osebi nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP Bled in Radovljica. Oseba je bila odpeljana v nadaljnje zdravljenje.

Klic v sili

Vremenska napoved