Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 27. 01. 2022 00:07

TREBNJE

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 21:44

KAMNIK

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:48

Ob 20.48 je na cesti Krnica–Mrzli Studenec, občina Gorje, gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Bled in Gorje so požar pogasili, poškodovanih ni bilo.

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:08

Ob 20.08 je v Podgori, občina Straža, gorela lesena baraka velikosti 5 x 7 metrov. Gasilci GRC Novo mesto, PGD Dolenja Straža in Vavta vas so pogasili požar in premetali požarišče. Baraka je bila v požaru popolnoma uničena.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 01. 2022 19:04

Ob 19.04 je na Maroltovi ulici v Ljubljani v stanovanju večstanovanjskega objekta padla občanka. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata, odstavili kuhalnik, ugasnili plin in oskrbeli starejšo žensko.

VSE NAJBOLJŠE PGD-ZDENSKAVAS.SI!!

torta1Se še spominjate, kako smo lani začudeno pogledovali na vrata gasilskega doma? Kako smo se vsi spraševali: »Kaj spet pripravljajo Zdenski gasilci?«. Seveda marsikomu ni bilo prav nič jasno, kaj se dogaja, ko so se na vratih gasilskega doma odštevale številke, zraven pa je bil vsak dan kakšen nov namig.

Na današnji dan pred enim letom se je odštevanje in polaganje namigov končalo, na vratih pa je zasijal napis www.pgd-zdenskavas.si. Vsem je bilo hitro jasno, da je spletna stran PGD Zdenska vas ugledala luč sveta. Tako smo pred številnim občinstvom slovesno odprli našo novo pridobitev. Z ogromnim navdušenjem smo zakorakali v prvo leto oddajanja na spletu. V tem obdobju se nam je zgodilo veliko lepih in zanimivih reči. Veliko smo se učili, dodajali nove možnosti, leto pa je hitro in uspešno minilo. Seveda pa se s tem nismo zadovoljili, zato smo si že začrtali smernice, da bomo v drugem letu še boljši in močnejši. Spremljajte nas še naprej.

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved