Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Ekskurzija na letališče Jožeta Pučnika

Pozdravljene gasilke in gasilci!

Že veste, kako deluje operativa na letališču?
Če ne in bi to radi izvedeli, vam v soboto, 22. avgusta 2009 ob 10:00 organiziramo strokovno ekskurzijo na Ljubljansko letališče Jožeta Pučnika. Odhod bo ob 8:30 iz avtobusne postaje na Vidmu.
 
Ogledali si bomo, kako se gasilska operativa ubada z morebitnimi požari in kakšno opremo uporabljajo. Nekateri najdrznejši pa se bodo lahko v spremstvu popeljali z gasilskim vozilom…JUPI :)… Prav tako si bomo na letališču ogledali kako poteka servisiranje letal. Ob 14:00  pa bi si ogledali še gasilsko brigado v Kranju.
 
Na ekskurzijo se lahko prijavite najkasneje do sobote 8. avgusta 2009. Prijavite se svoji predstavnici/-ku za članice v svojem društvu.
 
PGD Hočevje – Katarina Koželj
PGD Zagorica – Saša Kastelic
PGD Struge – Tina Rus
PGD Ponikve – Janez Gačnik
PGD Videm – Danica Špolar
PGD Kompolje – Petra Zupančič
PGD Zdenska vas – Tina Jakič
 
 Prijava mora vsebovati:
  • ime in priimek udeleženca
  • naslov
  • datum rojstva
  • 5 eurov za malico
  • e-mail ali telefonska številka
Glede na število udeležencev se bo organiziral avtobusni prevoz, če le teh ne bo za poln avtobus se bomo na ekskurzijo odpravili z gasilskimi kombiji ali z lastnim prevozom.
 
Pohitite s prijavami! :)

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved