Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

OBVESTILO OBISKOVALCEM

Pa je tudi uradno! Novo spletno stran smo slovesno odprli to soboto pred številnim občinstvom v gasilnem domu PGD Zdenska vas. Bilo je res slovesno z bogatim programom, slavnostno torto, odličnim kuhanim vinom in čajem ter ogromnim navdušenjem nad našo novo pridobitvijo.

Moram poudariti, da pri vsakem projektu te vrste pride tudi do določenih začetnih tehničnih težav in manjših nepravilnosti. Zavezujemo se, da bomo le-te odpravili v najkrajšem možnem času. Če naletite na kakšno težavo, nam kar lepo pišite na elektronski naslov in vaše želje bomo upoštevali v največji meri!
 
DSC 4971
Moderatorja predstavitve urša.poglej.si in aleš.zgovoren.si
 
DSC 4995
Kot se spodobi slavnostna torta
 
DSC 5000
Razrez slavnostne torte za uspešen začetek delovanja spletne strani
 
DSC 4961
V mrzlih dneh se prileže nekaj toplega

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved