Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Otvoritev garaže v PGD Zdenska vas

V PGD Zdenska vas smo dolgo hrepeneli po novi garaži in prepotrebnih operativnih prostorih. Z ogromno truda, ogromno vloženimi prostovoljnimi urami in finančnimi prispevki smo sredi februarja končno prišli do te faze, da je nova garaža lahko postala operativna.

V soboto, 16. 2. 2019, smo imeli redni letni občni zbor, katerega se je udeležilo lepo število članov, članic, veteranov in mladine. Društveni funkcionarji so prebrali poročila, predstavili plane dela in finančne načrte za leto 2019, predvsem pa pohvalili naše delo v minulem letu, ki ga dokazujejo naši rezultati. Ob vseh operativnih in tekmovalnih uspehih je naše društvo najbolj ponosno, da smo končno uspeli novo garažo urediti do te mere, da se lahko vanjo zapelje oba naša vozila. Po občnem zboru sta predsednik in poveljnik predala ključe vozil in daljince vrat glavnima šoferjema našega društva, ki sta vozili prvič zapeljala v novo garažo. Sledila je krajša društvena otvoritev s tortama naših članic, nato pa ogled prostorov. Upamo, da nam bo nova garaža dobro služila, želimo pa si čimprej urediti in dokončati celoten projekt prizidka gasilskemu domu.
 
Zahvaljujemo se vsem našim članom, vaščanom Zdenske vasi in Ceste, prav tako pa tudi ostalim, ki nas podpirate ali na kakršenkoli način pomagate pri naših aktivnostih.
 
Lepo vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom »Na pomoč!«
 
Otvoritev garaže 1 Otvoritev garaže 2 Otvoritev garaže 3

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 15. 09. 2019 02:38

Ob 2.44 so v Gorenju nad Zrečami posredovali prvi posredovalci gasilci PGD Gorenje nad Zrečami in Zreče, ki so oživljali osebo do prihoda reševalcev NMP. Kljub hitremu posredovanju je oseba umrla.

SPINPožar, eksplozija 15. 09. 2019 01:37

Ob 1.39 je na Jadranski cesti v Ankaranu zagorelo kombinirano vozilo predelano v avtodom. Posredovali so gasilci JZ GB Koper in PGD Hrvatini, ki so na kraju dogodka prenesli iz avtodoma dve jeklenki UNP plina ter pogasili požar.

SPINTehnična in druga pomoč 15. 09. 2019 01:31

Ob 1.31 se je v Čežarjih, občina Koper, podrlo drevo na osebno vozilo. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so na kraju dogodka z dvigalom dvignili drevo iz poškodovanega osebnega vozila ter ga razžagali.

Klic v sili

Vremenska napoved