Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 27. 01. 2022 00:07

TREBNJE

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 21:44

KAMNIK

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:48

Ob 20.48 je na cesti Krnica–Mrzli Studenec, občina Gorje, gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Bled in Gorje so požar pogasili, poškodovanih ni bilo.

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:08

STRAŽA

SPINTehnična in druga pomoč 26. 01. 2022 19:04

Ob 19.04 je na Maroltovi ulici v Ljubljani v stanovanju večstanovanjskega objekta padla občanka. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata, odstavili kuhalnik, ugasnili plin in oskrbeli starejšo žensko.

Otvoritev garaže v PGD Zdenska vas

V PGD Zdenska vas smo dolgo hrepeneli po novi garaži in prepotrebnih operativnih prostorih. Z ogromno truda, ogromno vloženimi prostovoljnimi urami in finančnimi prispevki smo sredi februarja končno prišli do te faze, da je nova garaža lahko postala operativna.

V soboto, 16. 2. 2019, smo imeli redni letni občni zbor, katerega se je udeležilo lepo število članov, članic, veteranov in mladine. Društveni funkcionarji so prebrali poročila, predstavili plane dela in finančne načrte za leto 2019, predvsem pa pohvalili naše delo v minulem letu, ki ga dokazujejo naši rezultati. Ob vseh operativnih in tekmovalnih uspehih je naše društvo najbolj ponosno, da smo končno uspeli novo garažo urediti do te mere, da se lahko vanjo zapelje oba naša vozila. Po občnem zboru sta predsednik in poveljnik predala ključe vozil in daljince vrat glavnima šoferjema našega društva, ki sta vozili prvič zapeljala v novo garažo. Sledila je krajša društvena otvoritev s tortama naših članic, nato pa ogled prostorov. Upamo, da nam bo nova garaža dobro služila, želimo pa si čimprej urediti in dokončati celoten projekt prizidka gasilskemu domu.
 
Zahvaljujemo se vsem našim članom, vaščanom Zdenske vasi in Ceste, prav tako pa tudi ostalim, ki nas podpirate ali na kakršenkoli način pomagate pri naših aktivnostih.
 
Lepo vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom »Na pomoč!«
 
Otvoritev garaže 1Otvoritev garaže 2Otvoritev garaže 3

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved