Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 27. 01. 2022 00:05

TREBNJE

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 21:44

KAMNIK

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:48

Ob 20.48 je na cesti Krnica–Mrzli Studenec, občina Gorje, gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Bled in Gorje so požar pogasili, poškodovanih ni bilo.

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:08

STRAŽA

SPINTehnična in druga pomoč 26. 01. 2022 19:04

Ob 19.04 je na Maroltovi ulici v Ljubljani v stanovanju večstanovanjskega objekta padla občanka. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata, odstavili kuhalnik, ugasnili plin in oskrbeli starejšo žensko.

Na nogometnem turnirju PGD Zdenska vas tik pod vrhom

V Zagorici je v soboto, 13. 9. 2014, potekal drugi gasilski nogometni turnir. Tokrat so sodelovala tudi društva iz sosednjih gasilskih zvez. Naslov je pripadel PGD Čušperk, takoj za njim pa je končala naša ekipa.

 
Na tekmovanje se je prijavilo 9 ekip, med njimi tudi ženska ekipa iz PGD Struge. Žreb nam je določil prav to ekipo in ekipo PGD Spodnja Slivnica.
 
dscf5191
 
Žensko ekipo PGD Struge smo premagali z izidom 8 : 3, z 2 : 1 pa je bila od nas boljša PGD Spodnja Slivnica. To je pomenilo 2. mesto v skupini, ki nam je v izločilnih bojih prineslo tekmo s PGD Kompolje. Boj je bil napet in na koncu smo zmagali z rezultatom 2 : 0. S tem smo se uvrstili med 3 najboljše ekipe, s katerimi smo se vsaka ekipa z vsako pomerili za končno razvrstitev. V finale sta se poleg nas uvrstili še ekipi PGD Čušperk in PGD Spodnja Slivnica. Najprej smo se v ponovitvi tekme iz predtekmovalne skupne pomerili z ekipo PGD Spodnja Slivnica. S prepričljivo in učinkovito igro smo jih premagali z rezultatom 5 : 1. Sledila je še zadnja tekma, ki je odločala o zmagovalcu turnirja. Pomerili smo se z ekipo PGD Čušperk, ki je v napeti in zanimivi tekmi zmagala z rezultatom 3 : 2, in tako slavila tudi zmago na turnirju.
 
 
Ekipi PGD Zdenska vas ni uspelo ubraniti lanske zmage, a je drugo mesto vsekakor izjemen uspeh. Poleg drugega mesta smo v ekipi imeli tudi najboljšega strelca turnirja, to je bil Matija Vodičar.
 
Končna razvrstitev:
 
1. mesto: PGD Čušperk
2. mesto: PGD Zdenska vas
3. mesto: PGD Spodnja Slivnica
 
Najboljši strelec turnirja: Matija Vodičar
 
Igralci PGD Zdenska vas: Matej Babnik, Žiga Blatnik, Gregor Klinc, Anže Omahen, Marjan Vidrih, Matija Vodičar, Sašo Zabukovec, Gregor Perko, Rok Klinc, Borut Pajk.
 
 

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved