Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Intervencija: požar v kuhinji

V ponedeljek, 27.6.2011 ob 11.55 uri, smo bili preko pozivnikov oveščeni, da je v kraju Četež v Strugah prišlo do požara v kuhinji stanovanjske hiše.

Ob prihodu na prizorišče smo preverili stanje, domači gasilci pa so nam sporočili, da so požar že pogasili. Dva gasilca sta se opremila z dihalnimi aparati in preventivno odšla po plinsko jeklenko, ki je bila k sreči v drugem prostoru. Ogenj je popolnoma uničil kuhinjo, na srečo pa se ni razširil v ostale prostore. Na intervenciji smo sodelovali gasilci iz PGD Struge, PGD Zdenska vas, PGD Videm, PGD Kompolje in PGD Zagorica.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 22. 06. 2021 23:01

CELJE

SPINPožar, eksplozija 22. 06. 2021 22:26

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 22. 06. 2021 19:20

Ob 19.20 je na cesti Knežak–Šembije, občina Ilirska Bistrica, padel motorist in se poškodoval. Posredovali so gasilci PGD Ilirska Bistrica in Knežak, ki so kraj dogodka zavarovali, nudili pomoč reševalcem NMP Ilirska Bistrica pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista v reševalno vozilo, odklopili akumulator ter zavarovali kraj pristanka helikopterja. Poškodovanega motorista je v UKC Ljubljana prepeljal helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved