Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Intervencija: požar na gospodarskem objektu - drvarnici

V soboto, 30.10.2010 ob 13.04 smo bili obveščeni, da je v kraju Hočevje zagorelo na gospodarskem objektu - drvarnici. Ogenj se zaradi hitrega posredovanja ni razširil na druge objekte v bližini, tako da smo ga tudi hitro pogasili. Na intervenciji je sodeloavalo 5 društev: PGD Hočevje, PGD Zdenska vas, PGD Videm, PGD Zagorica in PGD Ponikve.

intervencija1
 
intervencija2

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

POŽARI IN EKSPLOZIJE (12.12.2018 20:04)

Požari v naravi oziroma na prostem - drugi požari v naravi oziroma na prostem
Ob 18.46 je na dvorišču podjetja, na Celjski cesti v Vojniku, zagorel kup odpadnega materiala. Posredovali so gasilci PGD Vojnik in Škofja vas, ki so požar omejili ter pogasili.

NESREČE V PROMETU (12.12.2018 18:56)

Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 18.47 je pri naselju Mekotnjak v občini Ljutomer osebno vozilo zdrsnilo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Ljutomer so s tehničnem posegom rešili voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem, osvetljevali kraj dogodka in postavili vozilo nazaj na kolesa. V nesreči je bila poškodovana ena oseba.

POŽARI IN EKSPLOZIJE (12.12.2018 18:26)

Požari v objektih - Stanovanjske stavbe
Ob 18.22 so v Ravnah v Bohinju zagorele saje v dimniški tuljavi starejše hiše. Gasilci PGD Bohinjska Bistrica so zavarovali hlev pred požarom, požar pogasili in objekt pregledali s termovizijsko kamero. Zaradi prisotnosti ogljikovega monoksida so začasno iz hiše umaknili tri osebe.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved