Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Tečaj za inštruktorja

Na izobraževalnem centru ICZR na Igu je potekalo tridnevno izobraževanje gasilcev za specialnost inštruktor. Tečaj je obiskovalo 19 slušateljev, ki so prišli iz celotne Slovenije. Iz našega gasilskega društva sta se tečaja udeležila Aleš Strnad in Uroš Gačnik.

Izobraževanje je potekalo pod vodstvom prof. Mirta in mentorstvom — vodje izmene Gasilske brigade Ljubljana. Tečaj je potekal v treh fazah, kjer smo se tečajniki najprej seznanili z osnovami retorike, podajanjem snovi slušateljem in praktičnim prikazom z uporabo gasilskih pripomočkov. Tečaj je bil zanimiv in poučen. Pridobljeno znanje pa nam bo v veliko pomoč pri izobraževanju mlajših generacij gasilcev.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved