Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Gasilsko tekmovanje za pokal TABOR 2012

Člani PGD Zdenska vas se že tradicionalno udeležujemo tekmovanja za pokal Tabor v Ponovi vasi in kot se za tekmovalce z dolgoletnimi izkušnjami spodobi, smo tudi tokrat štartali na pokal in zasedli odlično 2.mesto. 

Na tekmovanju, ki je potekalo v soboto, 7.7.2012 na igrišču OŠ Št. Jurij, se izvaja taktična mokra vaja z motorno brizgalno, cilj vaje pa je, da se po pravilih trodelnega napada čim hitreje zbije tarče. Sodelovalo je 9 moških in 1 ženska desetina.
 
Člani PGD Zdenska vas smo si tudi tokrat postavili visoke cilje, kar se je videlo že na vajah. Ves trud je bil poplačan takoj po koncu vaje, saj nam je vaja odlično uspela. Uvrstili smo se na 2. mesto in tako ponovili dosežek iz leta 2009. Za domačini, ki so osvojili prvo mesto, smo zaostali pičlih 16 stotink, vendar smo bili kljub temu zelo veseli. Uspeh nam bo služil kot dodatna motivacija za prihodnje leto, ko se bomo ponovno borili za visoka mesta, morda celo za zmago.
 
Rezultati:
 
1. mesto: PGD Ponova vas
2. mesto: PGD Zdenska vas
3. mesto: PGD Kriška vas
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved