Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Dve desetini prihodnje leto na državnem tekmovanju

Po občinskem tekmovanju, je v soboto, 8.10.2011 sledilo še regijsko gasilsko tekmovanje, prav tako v Grosupljem. Med seboj so se v posameznih kategorijah pomerile najboljše desetine regije Ljubljana II. Zavzeto delo na vseh dosedanjih vajah se je obrestovalo in tako so se pionirke in mladinci uvrstili na državno tekmovanje.

dscf1941
 
Prav tako kot prejšnji teden, je tudi ta teden dopoldne potekalo tekmovanje za mladino in starejše gasilce, popoldne pa za člane in članice. Dopoldne smo imeli v »ognju« tri desetine in sicer pionirke, pionirje in mladince. Vse tri desetine so dobro opravile svoj nastop, še posebej mladinci, ki so vajo in štafeto opravili brez kazenskih točk. Ob razglasitvi rezultatov je naše društvo zajelo navdušenje, saj sta bili kar dve ekipi med dobitniki pokalov. Na koncu so pionirji zasedli 8. mesto, pionirke 2. mesto, mladinci pa 1. mesto.
 
dscf1961
 
Popoldne je sledilo še tekmovanje članov in članic. Tekmovali sta dve desetini našega društva, člani A in člani B. Pri vaji z motorno brizgalno se je obema ekipama nekoliko zalomilo, tako da nismo bili konkurenčni za uvrstitev med prve tri. Na koncu sta obe desetini zasedli 12. mesto.
 
Vsem desetinam čestitamo za dosežene rezultate in hkrati želimo, da nas bosta desetini pionirk in mladincev razveseljevali tudi na državnem tekmovanju, ki bo prihodnje leto najverjetneje v Velenju.
 
Več slik je na ogled v galeriji.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 17. 01. 2020 14:13

ČRNA NA KOROŠKEM

SPINPrometna nesreča 17. 01. 2020 12:16

Ob 12.16 sta v naselju Prečna, občina Novo mesto, trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih ter usmerjali promet do prihoda policistov. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

SPINTehnična in druga pomoč 17. 01. 2020 11:45

Ob 11.48 so v Fulneški ulici v Ljutomeru gasilci PGD Ljutomer nudili pomoč NMP Ljutomer pri prenosu obolele osebe iz večstanovanjskega objekta

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved