Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 20. 01. 2022 11:45

LJUBLJANA

SPINTehnična in druga pomoč 20. 01. 2022 11:37

ŠKOFJA LOKA

SPINPrometna nesreča 20. 01. 2022 10:46

SEVNICA

SPINTehnična in druga pomoč 20. 01. 2022 09:58

VOJNIK

SPINTehnična in druga pomoč 20. 01. 2022 08:58

Ob 08.58 je v kraju Vrhovo, občina Radeče, občan zdrsnil v reko Savo. Gasilci PGE Celje, PGD Sevnica, Vrhovo in Radeče so s pomočjo vrvne tehnike navezali občana, očistili zaraslo brežino, ga potegnili iz vode in prenesli do reševalnega vozila. Reševalci NMP so ga oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Dve desetini prihodnje leto na državnem tekmovanju

Po občinskem tekmovanju, je v soboto, 8.10.2011 sledilo še regijsko gasilsko tekmovanje, prav tako v Grosupljem. Med seboj so se v posameznih kategorijah pomerile najboljše desetine regije Ljubljana II. Zavzeto delo na vseh dosedanjih vajah se je obrestovalo in tako so se pionirke in mladinci uvrstili na državno tekmovanje.

dscf1941
 
Prav tako kot prejšnji teden, je tudi ta teden dopoldne potekalo tekmovanje za mladino in starejše gasilce, popoldne pa za člane in članice. Dopoldne smo imeli v »ognju« tri desetine in sicer pionirke, pionirje in mladince. Vse tri desetine so dobro opravile svoj nastop, še posebej mladinci, ki so vajo in štafeto opravili brez kazenskih točk. Ob razglasitvi rezultatov je naše društvo zajelo navdušenje, saj sta bili kar dve ekipi med dobitniki pokalov. Na koncu so pionirji zasedli 8. mesto, pionirke 2. mesto, mladinci pa 1. mesto.
 
dscf1961
 
Popoldne je sledilo še tekmovanje članov in članic. Tekmovali sta dve desetini našega društva, člani A in člani B. Pri vaji z motorno brizgalno se je obema ekipama nekoliko zalomilo, tako da nismo bili konkurenčni za uvrstitev med prve tri. Na koncu sta obe desetini zasedli 12. mesto.
 
Vsem desetinam čestitamo za dosežene rezultate in hkrati želimo, da nas bosta desetini pionirk in mladincev razveseljevali tudi na državnem tekmovanju, ki bo prihodnje leto najverjetneje v Velenju.
 
Več slik je na ogled v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved