Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Regijski kviz 2013

Letošnji kviz regije Ljubljana II je gostila naša gasilska zveza. Kviz je potekal v OŠ Dobrepolje, kjer so se najboljši tekmovalci občinskih kvizov pomerili med seboj za uvrstitev na državno tekmovanje. Nastopilo je 48 ekip v treh različnih kategorijah.

 
  dscf4735
 
Naše društvo so na regijskem kvizu zastopale 3 ekipe, 2 v kategoriji pionirjev in 1 v kategoriji mladincev. Vse tri ekipe so se dobro odrezale, še najbolj ekipa pionirjev Zdenska vas 1, ki je osvojila 3. mesto. Žal pa to ni bilo dovolj za uvrstitev na državno tekmovanje, saj tja peljeta le prvi dve mesti.
 
Tako tekmovalcem kot tudi njihovim mentorjem čestitamo za dosežene rezultate.
 
Slike si lahko ogledate v galeriji.
 
Rezultati:
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved