Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 27. 01. 2022 00:05

TREBNJE

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 21:44

KAMNIK

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:48

Ob 20.48 je na cesti Krnica–Mrzli Studenec, občina Gorje, gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Bled in Gorje so požar pogasili, poškodovanih ni bilo.

SPINPožar, eksplozija 26. 01. 2022 20:08

STRAŽA

SPINTehnična in druga pomoč 26. 01. 2022 19:04

Ob 19.04 je na Maroltovi ulici v Ljubljani v stanovanju večstanovanjskega objekta padla občanka. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata, odstavili kuhalnik, ugasnili plin in oskrbeli starejšo žensko.

Prihodnje leto ponovno na državno tekmovanje

Minulo regijsko gasilsko tekmovanje je ponovno prineslo veliko veselja v naše društvo. Mladinke so se z zmago uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, pionirji pa so kljub brezhibno izvedeni vaji zasedli nehvaležno 4. mesto in tako za las zgrešili državno tekmovanje.

Tokratno regijsko gasilsko tekmovanje je potekalo v soboto, 28. 9. 2013, v organizaciji GZ Ivančna Gorica. Najboljše ekipe občinskih gasilskih tekmovanj so se med seboj pomerile še na regijskem tekmovanju, kjer so si skušale priboriti vozovnice na državno tekmovanje.
 
dscf4277
 
Na regijsko tekmovanje so se iz našega društva uvrstili pionirji in mladinke. Oboji so na občinskem tekmovanju zmagali. Najprej so tekmovali pionirji, nato pa še mladinke. Oboji so svoj nastop opravili zelo dobro, tako da smo upravičeno pričakovali visoka mesta. Žal so pionirji zasedli najmanj priljubljeno 4. mesto in tako za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje. Razlike so bile res minimalne. Sledila je še razglasitev rezultatov v kategoriji mladink. Te so opravile z vso konkurenco in zanesljivo osvojile 1. mesto. Tako so se uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, datum in kraj tekmovanja pa zaenkrat še nista znana.
 
dscf4286
 
Rezultati:
  • pionirji: 4. mesto,
  • mladinke: 1. mesto.
Obema desetinama čestitamo za dosežene rezultate, mladinkam pa želimo kar se da uspešne vaje, da se bodo izkazale tudi na državnem tekmovanju.
 
Fotografije so na ogled v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved