Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015

Teden dni po občinskem tekmovanju je bilo v Zagorici ponovno veliko gasilcev in gasilk vseh starosti. Potekalo je namreč gasilsko tekmovanje regije Ljubljana II, na katerem je nastopilo 93 enot v različnih kategorijah.

V našem društvu so si pravico do nastopa na regijskem tekmovanju izborile štiri enote. V dopoldanskem času so nastopali mladina in veterani, zato smo v društvu stiskali pesti za pionirje in mladinke. Svoj nastop so oboji opravili med prvimi, zato je bilo čakanje na rezultate precej naporno. Po 12. uri je vendarle nastopil čas za razglasitev rezultatov. Za veliko veselje so poskrbele mladinke, ki so se s 3. mestom ponovno uvrstile na državno tekmovanje, ki bo potekalo prihodnje leto. Malce grenkega priokusa pa je bilo pri pionirjih, ki so sicer dosegli odlično 5. mesto, vendar le za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje.
 
Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015
 
Popoldne sta nastopili še dve članski enoti, in sicer člani A in članice B. Članom A se nastop ni najbolj posrečil, članice B pa so ponovile uspeh pionirjev in prav tako dosegle 5. mesto.

Rezultati:

  • pionirji: 5. mesto,
  • mladinke: 3. mesto,
  • člani A: 12. mesto,
  • članice B: 5. mesto.
Oglejte si tudi fotogalerijo.
 
Vsem enotam čestitamo za dosežene rezultate, še posebej pa mladinkam za uvrstitev na državno tekmovanje.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved