Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD ZDENSKA VAS PRIHODNJE LETO ZOPET NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU

V soboto, 23. 9. 2017 je v Kočevju potekalo regijsko gasilsko tekmovanje. Naše društvo je sodelovalo z ekipo pionirjev, mladink in mladincev ter članicami A.

Ob prihodu na stadion v Kočevju so nam malo ponagajali živčki in čutiti je bilo malce nervoze. Vse se je začelo odvijati hitro. In že je bil tu čas, ko so bile na vrsti naše ekipe. Vsi skupaj smo držali pesti za vse naše in upali na najboljši rezultat. Ko so ekipe odtekmovale smo nestrpno čakali na rezultate, to čakanje pa se je kar zavleklo. Premlevali smo o tem, kaj smo naredili dobrega, kje se je zalomilo, kaj vse bi lahko bilo ... Pa vendar smo si na koncu rekli, že da smo prišli do sem, je nekaj izjemnega.
 
Regijsko tekmovanje v Kočevju 2017
 
Okoli tretje ure popoldne pa je bil čas razglasitve, trenutka, ki si ga bomo vsi sodelujoči zapomnili. Ekipi mladincev in članic A sta z nekaj smole dosegli 8. mesto. Pionirji, ki so dosegli odlično 1. mesto in mladinke, ki so dosegle 3. mesto, pa so nas že četrtič zapored popeljali na državno tekmovanje, ki se ga že vsi veselimo! Veselje je bilo nepopisno, prav lepo pa so nas sprejeli vaščani in gasilci ob prihodu domov.
 
2 članice v akciji 3 podelitev pionirji
 
Najbolj pa smo ponosni na naše najmlajše. Na tekmovanju je sodelovalo vse skupaj nekaj manj kot 90 ekip. Od vseh pa je bilo le 8 ekip brez kazenskih točk - torej so svoj nastop opravili brez napake. In ena izmed 8 so bili tudi naši pionirji! Mislimo, da je to eden izmed največjih dokazov nam mentorjem, da smo vsi skupaj na pravi poti.
 
Vsak trud je poplačan z dosežki in še enkrat čestitke vsem ekipam in mentorjem!
Mentorici Anja in Tjaša
 
4 podelitev mladinke 5 čalnice 6 pionirji

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 20. 01. 2020 14:52

SVETA ANA

SPINNajdbe NUS 20. 01. 2020 14:07

RENČE-VOGRSKO

SPINTehnična in druga pomoč 20. 01. 2020 13:24

Ob 9.36 je posadka helikopterja Slovenske vojske v spremstvu ekipe za sekundarne prevoze je prepeljal obolelo osebo iz Šempetra pri Gorici v UKC Ljubljana.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved