PGD Zdenska vas ponovno na državnem tekmovanju

Pred letom dni sta se ekipi pionirjev in mladink s svojimi odličnimi rezultati na tekmovanju v Kočevju uvrstili na državno tekmovanje za memorial Matevža Haceta, ki se je odvijalo 22. 9. 2018 v Gornji Radgoni.

Ekipi sta se kar nekaj časa pripravljai za državno tekmovanje. Z rezultati smo zadovoljni, sicer bi bilo lahko boljše, lahko pa tudi slabše, pa vendar nam že sama uvstitev na državno tekmovanje veliko pomeni, saj smo z ekipama zastopali celotno GZ Dobrepolje. Pionirji so dosegli 44., mladinke pa 37. mesto.
 
IMG 0279IMG 9596
 
Vreme na dan tekmovanja nam ni bilo ravno naklonjno, saj je deževalo, ampak gasilci smo navajeni dela v vsakršnih vremenskih razmerah, tako da to ni bila ovira.
 
V Gornjo Radgono smo poleg mladine odšli še navijači PGD Zdenska vas, ki smo cel dan spodbujali našo mladino, ob enem pa je bil to tudi odličen izlet, tako za otroke kot starejše. Med samim tekmovanjem smo si navijači ogledali sejem SOBRA, ki je potekal sočasno na istem prizorišču. Po tekmovanju smo se okrepčali v Turistično izletniški kmetiji Roškar. Nato smo odšli na podelitev, na koncu pa smo si skupaj ogledali živalski vrt Sikalu v Murski Soboti, nad katerim smo bili vsi navdušeni.
 
Velja si zapomniti rek, da na mladih svet stoji, saj ob takšnih dosežkih lahko računamo na našo gasilsko mladino.
 
Rezultati:
 
IMG 0220IMG 0531IMG 9607IMG 9644

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved