Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD Zdenska vas ponovno na državnem tekmovanju

Pred letom dni sta se ekipi pionirjev in mladink s svojimi odličnimi rezultati na tekmovanju v Kočevju uvrstili na državno tekmovanje za memorial Matevža Haceta, ki se je odvijalo 22. 9. 2018 v Gornji Radgoni.

Ekipi sta se kar nekaj časa pripravljai za državno tekmovanje. Z rezultati smo zadovoljni, sicer bi bilo lahko boljše, lahko pa tudi slabše, pa vendar nam že sama uvstitev na državno tekmovanje veliko pomeni, saj smo z ekipama zastopali celotno GZ Dobrepolje. Pionirji so dosegli 44., mladinke pa 37. mesto.
 
IMG 0279 IMG 9596
 
Vreme na dan tekmovanja nam ni bilo ravno naklonjno, saj je deževalo, ampak gasilci smo navajeni dela v vsakršnih vremenskih razmerah, tako da to ni bila ovira.
 
V Gornjo Radgono smo poleg mladine odšli še navijači PGD Zdenska vas, ki smo cel dan spodbujali našo mladino, ob enem pa je bil to tudi odličen izlet, tako za otroke kot starejše. Med samim tekmovanjem smo si navijači ogledali sejem SOBRA, ki je potekal sočasno na istem prizorišču. Po tekmovanju smo se okrepčali v Turistično izletniški kmetiji Roškar. Nato smo odšli na podelitev, na koncu pa smo si skupaj ogledali živalski vrt Sikalu v Murski Soboti, nad katerim smo bili vsi navdušeni.
 
Velja si zapomniti rek, da na mladih svet stoji, saj ob takšnih dosežkih lahko računamo na našo gasilsko mladino.
 
Rezultati:
 
IMG 0220 IMG 0531 IMG 9607 IMG 9644

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 17. 11. 2019 21:30

Ob 21.30 so gasilci PGD Velika Ilova Gora v naselju Gabrje, občina Grosuplje, odstranili drevo, ki je ogrožalo mimoidoča vozila.

SPINTehnična in druga pomoč 17. 11. 2019 21:48

Ob 21.48 so v naselju Loška gora pri Zrečah, občina Zreče, gasilci PGD Zreče odstranili z vozišča podrto drevo.

SPINPrometna nesreča 17. 11. 2019 19:49

Ob 19.49 je v naselju Miklavž pri Taboru, občina Tabor, osebno vozilo zdrsnilo z vozišča. Gasilci PGE Celje in PGD Ojstriška vas Tabor so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in nudili prvo pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Celje.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved