Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Obiskali so nas gasilci iz PGD Ponova vas

Že več let se s člani PGD Ponova vas iz sosednje Gasilske zveze Grosuplje srečujemo ob občinskih, regijskih pa tudi državnih tekmovanjih, vsako leto pa tudi na njihovem pokalnem tekmovanju. Ker se več ali manj srečujemo na njihovem "terenu", smo jih pred kratkim povabili še na naš "teren". 

Pokazali smo jim našo gasilsko tehniko in opremo ter gasilski dom in njegovo okolico. V prijetno toplem večeru smo se nato posedli za mize, kjer smo si izmenjali izkušnje z intervencij, tekmovanj in drugih gasilskih aktivnostih. Tako smo vsi dobili ideje, kako določene stvari še izboljšati za uspešno delovanje. Za konec smo naredili še gasilsko sliko ter se na hitro poslovili, saj se že to soboto ponovno srečamo v Ponovi vasi na tekmovanju za pokal Tabor.
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved