Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Obiskali so nas otroci iz vrtca

Tudi letos smo nadaljevali s tradicijo, da nas v mesecu oktobru obiščejo otroci iz vrtca. Pripravili smo jim poligon, kjer so se preizkusili na bolj ali manj zahtevnih ovirah, ki jih mora vsak gasilec premagovati na pravih intervencijah.

Eni bolj pogumni, drugi manj, so si vsi nadeli čelade in zavzeto opravili s poligonom. Seveda je bila za malčke najbolj zanimiva vožnja z gasilskim vozilom in prikaz, kako se gasilec pripravi na izvoz na intervencijo.
 
Po prikazu smo skupaj odšli v sejno sobo gasilskega doma, kjer smo se pogreli s toplim čajem in okrepčali s sendviči in slastno torto. Otrokom smo podelili še pobarvanke na temo gasilstva, iz vrtca pa so se nam zahvalili za gostoljubje in nam izročili darilo, ki so ga otroci sami izdelali.
 
  dscf2242 dscf2234
 
  dscf2254 dscf2248

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved