Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

85 let PGD Zdenska vas in 20 let Slovenije

V soboto, 25.6.2011 smo v Zdenski vasi pri gasilskem domu praznovali dva visoka jubileja. S prihodom povorke gasilcev in Godbe Dobrepolje se je začela proslava ob 85. letnici delovanja prostovoljnega gasilskega društva Zdenska vas in slovesnost ob 20. letnici Republike Slovenije.

dsc 40581 
 
Vse prisotne je najprej pozdravil predsednik domačega društva Davorin Babič, nato sta navzoče pozdravila še predstavnik GZ Dobrepolje in predstavnik GZ Slovenije. Sledila ja podelitev priznanj in odlikovanj zaslužnim članom. Med podelitvijo sta se predstavili dve glasbeni skupini, ki sta prav lepo popestrili dogajanje in navdušili prisotne.
 
dsc 42891 
 
Po končani slovesnosti PGD Zdenska vas je sledila še slovesnost ob dnevu državnosti. Slavnostni govornik je bil župan občine Dobrepolje g. Janez Pavlin. V spomin na ta dogodek, smo nato pred vadbenim platojem zasadili lipo. Sledila je še slavnostna torta, nato pa se je začela gasilska veselica, ki je trajala dolgo v noč.
 
Vsi, ki ste prireditev omogočili, boste objavljeni v kratkem, slike s prireditve pa si lahko ogledate v galeriji .

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 17. 01. 2020 12:16

Ob 12.16 sta v naselju Prečna, občina Novo mesto, trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih ter usmerjali promet do prihoda policistov. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 17. 01. 2020 11:56

RADOVLJICA

SPINTehnična in druga pomoč 17. 01. 2020 11:45

Ob 11.48 so v Fulneški ulici v Ljutomeru gasilci PGD Ljutomer nudili pomoč NMP Ljutomer pri prenosu obolele osebe iz večstanovanjskega objekta

Klic v sili

Vremenska napoved