Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD Zdenska vas skrbelo za varnost na kolesarski dirki

Gasilci in gasilke PGD Zdenska vas smo tudi letos pomagali pri izvedbi kolesarke dirke za Veliko Nagrado Dobrepolja oz. 2. pokal Happypeka, ki je potekala v soboto, 26.3.2011.

Za razliko od lanskega leta smo tokrat v lastni režiji poskrbeli za redarstvo in varnost na dirki. Zaradi obsežne trase in gostega prometa je bilo potrebno zagotoviti zadostno število redarjev. Sodelovalo je 32 članov in članic društva, ki so kljub dejstvu, da je bilo na cesti kar nekaj nestrpnih voznikov, delo uspešno opravili. Zadovoljstvo je bilo po dirki še toliko večje, saj je tretje mesto v konkurenci starejših mladincev (do 19 let) osvojil domačin Doron Hekič.
 
Slike si oglejte na spletni strani uradnega fotografa:

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 21. 10. 2019 14:53

LJUTOMER

SPINPrometna nesreča 21. 10. 2019 14:07

Ob 14.07 je v kraju Vrhe, občina Celje, prišlo do delovne, v kateri se je poškodoval voznik traktorja. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč pri oskrbi, imobilizaciji in prenosu ponesrečenca, izklopili električne vire napajanja ter nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so ponesrečenca prepeljali v SB Celje.

SPINTehnična in druga pomoč 21. 10. 2019 10:51

Ob 10.51 je krajan naselja Podporezen v občini Železniki prijavil napad neznane divje živali, ki je pokončala dve kozi v ogradi. Ostale zaprte koze v ogradi pa so se razbežale. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Klic v sili

Vremenska napoved