Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD Zdenska vas skrbelo za varnost na kolesarski dirki

Gasilci in gasilke PGD Zdenska vas smo tudi letos pomagali pri izvedbi kolesarke dirke za Veliko Nagrado Dobrepolja oz. 2. pokal Happypeka, ki je potekala v soboto, 26.3.2011.

Za razliko od lanskega leta smo tokrat v lastni režiji poskrbeli za redarstvo in varnost na dirki. Zaradi obsežne trase in gostega prometa je bilo potrebno zagotoviti zadostno število redarjev. Sodelovalo je 32 članov in članic društva, ki so kljub dejstvu, da je bilo na cesti kar nekaj nestrpnih voznikov, delo uspešno opravili. Zadovoljstvo je bilo po dirki še toliko večje, saj je tretje mesto v konkurenci starejših mladincev (do 19 let) osvojil domačin Doron Hekič.
 
Slike si oglejte na spletni strani uradnega fotografa:

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved