Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

PGD Zdenska vas skrbelo za varnost na kolesarski dirki

Gasilci in gasilke PGD Zdenska vas smo tudi letos pomagali pri izvedbi kolesarke dirke za Veliko Nagrado Dobrepolja oz. 2. pokal Happypeka, ki je potekala v soboto, 26.3.2011.

Za razliko od lanskega leta smo tokrat v lastni režiji poskrbeli za redarstvo in varnost na dirki. Zaradi obsežne trase in gostega prometa je bilo potrebno zagotoviti zadostno število redarjev. Sodelovalo je 32 članov in članic društva, ki so kljub dejstvu, da je bilo na cesti kar nekaj nestrpnih voznikov, delo uspešno opravili. Zadovoljstvo je bilo po dirki še toliko večje, saj je tretje mesto v konkurenci starejših mladincev (do 19 let) osvojil domačin Doron Hekič.
 
Slike si oglejte na spletni strani uradnega fotografa:

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 15. 09. 2019 02:38

Ob 2.44 so v Gorenju nad Zrečami posredovali prvi posredovalci gasilci PGD Gorenje nad Zrečami in Zreče, ki so oživljali osebo do prihoda reševalcev NMP. Kljub hitremu posredovanju je oseba umrla.

SPINPožar, eksplozija 15. 09. 2019 01:37

Ob 1.39 je na Jadranski cesti v Ankaranu zagorelo kombinirano vozilo predelano v avtodom. Posredovali so gasilci JZ GB Koper in PGD Hrvatini, ki so na kraju dogodka prenesli iz avtodoma dve jeklenki UNP plina ter pogasili požar.

SPINTehnična in druga pomoč 15. 09. 2019 01:31

Ob 1.31 se je v Čežarjih, občina Koper, podrlo drevo na osebno vozilo. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so na kraju dogodka z dvigalom dvignili drevo iz poškodovanega osebnega vozila ter ga razžagali.

Klic v sili

Vremenska napoved