Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Proslava ob dnevu državnosti in praznovanju 85. letnice PGD Zdenska vas

logopgd80x120Vabimo vas na proslavo ob dnevu državnosti, ki bo na predvečer praznika, v SOBOTO, 25. junija 2011, v Zdenski vasi pred gasilskim domom. Proslava bo združena s prireditvijo 85. letnice PGD Zdenska vas. Začetek slovesnosti bo ob 16.00 uri s prihodom godbe Dobrepolje in povorke gasilcev na prireditveni prostor. Slavnostni govornik bo g. Janez Pavlin, župan občine Dobrepolje. V kulturnem programu bodo sodelovali: Godba Dobrepolje, Sekstet Komplet, Skupina Rož´ ca, Tercet za umret

 
Med kulturnim programom bo tudi slavnostna podelitev gasilskih priznanj in napredovanj. Program bosta povezovala Sabina Volek in Marko Marolt. Po proslavi ste vsi lepo vabljeni na veliko vrtno veselico, na kateri bo igral ansambel bratov Štrukelj s pevko Tiano, za pijačo in jedačo pa bodo poskrbeli domači gasilci.
 
Vljudno vabljeni
Občina Dobrepolje in PGD Zdenska vas

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved