Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Z vami na spletu že 5 let

tortaNa današnji dan pred 5 leti se je naše društvo prvič predstavilo na svetovnem spletu. Na torto, ki je bila sestavni del slavnostne otvoritve, ostaja le še sladek spomin, saj je bila tako dobra, da je v trenutku pošla. Spletna stran torej praznuje 5. rojstni dan. Ob tej priložnosti smo posodobili izgled spletne strani, saj se v vsem tem času ni bistveno spreminjal. Pripravili smo dve predlogi, ki jih lahko poljubno izbirate v zavihku Izberi predlogo na desni strani. Temeljna ostaja v rdeči barvi, lahko pa preklopite tudi na temno. Upamo, da vam bo posodobljen izgled všeč in boste z veseljem obiskovali našo stran tudi v prihodnje.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved