Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Na prazniku nogometa slavila Zdenska vas

V Zagorici se je v soboto, 15. 6. 2013, odvijal prvi gasilski nogometni turnir na območju GZ Dobrepolje. Zmago je slavila druga ekipa PGD Zdenska vas, ki je bila v finalu prepričljivo najboljša. 

Priprave na nogometni turnir so se začele že nekaj dni prej, ko se je odvil žreb predtekmovalnih skupin. Na tekmovanje se je prijavilo 9 ekip, dve tudi iz našega društva.
 
Žreb skupin in razvrstitev po odigranih skupinskih bojih:
 mesto
A
B
C
 1.
 Videm
 Zagorica 1
 Kompolje 1
 2.
 Zdenska vas 2
 Zdenska vas 1
 Ponikve
 3.
 Kompolje 3
 Zagorica 2
 Kompolje 2
 
Na otvoritveni tekmi turnirja sta se pomerili ekipi Videm in Zdenska vas 2, ki se je končala z minimalno zmago Vidma z 1 : 0. Takoj za tem je tekmo odigrala tudi ekipa Zdenska vas 1, ki je proti Zagorici 1 prav tako izgubila z 2 : 0. V nadaljnje tekmovanje je tako obe ekipi peljala samo zmaga. To se je tudi uresničilo, saj je Zdenska vas 2 z 2 : 1 premagala Kompolje 3, Zdenska vas 1 pa z 1 : 0 Zagorico 2. Tako sta se obe ekipi uvrstili v boje za finale.
 
dscf3886
 
Zdenska vas 1 je z minimalnim izidom 1 : 0 izgubila proti Vidmu in tako izpadla iz nadaljnjega tekmovanja. Vendar pa smo imeli v ognju še drugo ekipo, ki je nato s prepričljivih 3 : 0 premagala Kompolje 1 in se tako uvrstila v finale.
 
S tem je bilo že jasno, da bomo osvojili pokal, vendar pa se ekipa s tem ni zadovoljila. V finale sta se uvrstili še ekipi Vidma in Ponikev. Za razvrstitev od 1. do 3. mesta so se ekipe pomerile med seboj vsaka z vsako. Zdenska vas 2 je bila v finalu nepremagljiva in je obe tekmi dobila z visokim izidom 3 : 0. Tako je osvojila naslov prvega gasilskega nogometnega prvaka GZ Dobrepolje.
 
Končna razvrstitev:
 
1. mesto: Zdenska vas 2
2. mesto: Videm
3. mesto: Ponikve
 
Igralci:
 
Zdenska vas 2: Matej Babnik, Žiga Blatnik, Gregor Ficko, Gregor Klinc, Anže Omahen, Toni Strnad, Klemen Vidrih, Marjan Vidrih, Jan Vodičar, Matija Vodičar, Igor Žgajnar.
 
Zdenska vas 1: Davorin Babič, Tine Jakič, Matija Klinc, Rok Klinc, Robert Meglen, Klemen Omahen, Borut Pajk, Gregor Perko, Sašo Zabukovec.
 
Obema ekipama čestitamo za udeležbo in uspeh na tekmovanju.
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 23. 01. 2020 22:17

Ob 22.21 je na Britofu, občina Kranj, v stanovanju puščala voda. Gasilci GARS Kranj so vodo zaprli in razlito vodo posesali iz prostora.

SPINPrometna nesreča 24. 01. 2020 00:39

Ob 0.39 je na Dunajski cesti v Ljubljani, voznik trčil v hišo. Gasilci GB Ljubljana so odklopili akumulator.

SPINTehnična in druga pomoč 23. 01. 2020 23:26

Ob 23.35 so na Posavskega ulici v Ljubljani, gasilci GB Ljubljana posredovali, kjer so vstopili skozi balkon v stanovanje ter istega odklenili ter omogočili reševalcem NMP Ljubljana, da so oskrbeli osebo.

Klic v sili

Vremenska napoved