Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Kulinarični večer

V ponedeljek 27.7.2009 smo članice imele v prostorih gasilskega doma v Zdenski vasi prvi kulinarični večer.

Namen tega večera ji bila otvoritev nove kuhinje. Kuhinjo je sponzoriralo Mizarstvo Jakič Anton s.p., za kar se mu članice zelo zahvaljujemo, saj je bila menjava zares potrebna.
 
Nataša, Dominik in Zlata so nam prikazali pripravo odličnih jedi. Za predjed so nam pripravili obložene kruhke, za glavno jed narezek in gozdarsko malico, za sladico pa so nam postregli s sadnimi nabodali in melonino košarico. Na koncu je Dominik pokazal kako se flambira kavo, Nataša je pripravila margerito, Zlata pa jagodno vino.
 
Jedi so bile izvrstno pripravljene in iz tega večera smo se veliko novega naučile. Članice so bile tako zelo navdušene, da so se odločile da bo temu večeru sledil še tematsko kulinaričen večer.
 
Še enkrat hvala Nataši, Dominiku in Zlati, da so si vzeli čas in nas naučili vseh trikov, kako v kratkem času pripraviti tako zanimive jedi.
 
kulinarika
  Zaključna skupinska fotografija.
 
bun
Tukaj pa so vam na voljo tudi recepti in navodila za pripravo posameznih jedi.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 25. 05. 2020 23:10

NAKLO

SPINPrometna nesreča 25. 05. 2020 23:03

DOMŽALE

SPINTehnična in druga pomoč 25. 05. 2020 19:31

Ob 19.36 si je na plezalni steni v Ospu, občina Koper, plezalka poškodovala gleženj. Gasilci JZ GB Koper in PGD Osp so poškodovanki imobilizirali gleženj ter jo skupaj z gorskimi reševalci GRS Ljubljana prenesli do reševalnega vozila NMP, s katerim so jo prepeljali v izolsko bolnišnico.

Klic v sili

Vremenska napoved