Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Naš dolgoletni član Jože praznoval 70 let

V preteklem mesecu je svoj visoki okrogli jubilej praznoval naš dolgoletni aktivni član Jože Žgajnar. Obiskali smo ga gasilci in gasilke PGD Zdenska vas in mu ob tej priložnosti postavili gasilski mlaj.

Po postavitvi mlaja se je oblekel v zaščitno gasilsko obleko, pri čemer so mu malo pomagali tudi domači, nato pa smo ga postavili pred »ognjeno črto«, kjer je moral zbiti tarčo. Seveda s tem ni imel nobenih težav. Sledila je še ena gasilska slika, nato pa smo se posedli ob bogato obloženih mizah.
 
Jožetu želimo vse najboljše, predvsem pa veliko zdravja, da nam bo še dolgo pomagal pri gasilskih aktivnostih.
 
Gasilci in gasilke PGD Zdenska vas
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 08. 2019 05:21

LJUBLJANA

SPINPrometna nesreča 26. 08. 2019 03:21

Ob 3.20 so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica posredovali v kraju Branik, občina Nova Gorica, kjer se je pripetila prometna nesreča v kateri je bil udeležen motorist. Voznik motocikla se je pri padcu poškodoval. Gasilci so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč ponesrečencu do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 08. 2019 00:30

Ob 0.30 je v Zdraviliški ulici v Laškem osebno vozilo zapeljalo v podvoz, v katerem je bilo okoli 20 centimetrov debel sloj mulja in vode. Gasilci PGD Laško so s pomočjo vitla vozilo izvlekli.

Klic v sili

Vremenska napoved